Söndagen den 24 november 2020

Söndagen den 24:e november började med att vi vaknade efter 24 timmars djup sömn, oj jag menade minuter… i den kalla vedboden kanske, med allt damm som sällskap. Vid frukosten fick vi  ta en Ipren efter att vårat sällskap, Dammet, hade invaderat oss. Då fick vi några lite mindre glada miner av bl.a. Farbror Tobbeeeeeeeee, som fick en väldigt härlig väckning i morgon kuckelikuet. Undra vilka bovarna var och  varför morgonkaffet tog slut såå fort? Det kanske var vi? näää det skulle det aldrig vara, ni känner ju dem duktiga konfirmander. Sedan kom det roligast….. STÄDNINGEN!!!!!!!! Jippi…. 

Sedan blev det bråttom, vi skulle byta om, packa, och städa på en väldigt kort tid för trötta tonåringar som vi (1h och 20 minuter). Som tur var så kom vi faktiskt i tid. Nu är vi tillbaka och det är dels dags för att äta den sista måltiden…… LOL! Men tillsist det jobbiga hejdået 🙁 och det ända helt sanna, förutom att vi gick till kyrkan, var att vi INTE kommer klara väntan till påsken. 

Nu är det tid för oss att säga hejdå för att klockan ringer till den sista måltiden…

 

HHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJDDDDDDDDDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mvh, Greven (Emma G) Bambi (Ingrid) och Linn. 

Gruppbild utanför kyrkan
Efter gudstjänsten fick alla prova att ta en prästfie för att visa att de varit i kyrkan.
Klappleken. Svårt men kul
I väntan på föräldrarna gjorde vi levande statyer.