Söndagen den 28 juni 2020

Kära läsare / oroliga föräldrar! Detta var den första heldagen på gården, och den var fylld med massvis av saker. Det var många som inte var vana med att gå upp klockan 8 på morgonen och ledarna behövde nästan dra oss ur sängarna, men till slut så var vi alla pigga o glada:). Vi startade dagen med morgonbön – utomhus förstås! När vi fått lite frid i själen så åt vi mycket frukost. Sedan berättade våra kära mammisar o pappisar att vi skulle ha städtävling och självklart vann rum Adjunkt och Inre 10:e (namnet på två rum på gården)!! Två timmar av teorilektioner gav många en dèja-vu tillbaka till skolan, vilket vissa inte uppskattade. Då i princip varenda kotte var ute och nattvandrade inatt fick många göra Frivilligt Arbete För Nattligt Utespring (FAFNU), där ”frivilligt” har lika mycket betydelse som ”People” i ”People Republic of China”. Tankarna om att kunna hålla nästan allting utomhus äventyrades när det började spöregna, och vi fick hålla oss inomhus resten av kvällen (självklart med avstånd). Completorium i kapellet satte punkt på dagen och gav oss en mysig stämning för resten av kvällen.

Skribenter: Alex, Astrid, och Jacob (P)

Shoutout till Borgen, Lisa, och Lulu

Lektion på vinden

Middagsbön utanför kapellet