Måndagen den 29 juni 2020

vi vaknade efter en kall blöt natt. sedan gick vi till gräsplätten framför härbret där vi hade morgonbön. sen fick vi god frukost som gav oss energi som för den stora städtävlingen. efter det hade vi en intressant lektion med Oskar och Kajsa där vi fick lära hos hur man letar i bibeln. sedan ringde det in för middagsbön som leddes av konfirmanderna Hanna, Astrid, Oliver och Malte. efter bönen fick vi en EXTREMT GOD tacopaj!!!!!!! under vår rast som vi hade efter maten så hade vi en brandövning. vissa av oss fick klättra ner från brandstegar medan andra bara gick ut. det tog lite mer en två minuter. idag fick ingen DK FAFNU alltså bara några AL. idag var första dagen kiosken var öppen.

vårt kyrkospel började efter rasten. då övade vi på att prata högt, tydligt och med pauser. vi bollade också idéer om vad teatern skulle handla om. det var många olika och roliga idéer så det blir kul att se resultatet.

nästa måltid, kvällsmat åt vi lax med wokade grönsaker. det var också gott ( men inte lika gott som TACOPAJEN!!! ). sedan hade vi en promenad om Jesus väg till korset men med koppling till mobbning. det blev många känslosamma samtal och en eller annan tår fälldes. vi blev avbrutna av completorium men vi fortsätter i morgon. det var väldigt mysigt och vi fick vara i kapellet. sedan åt vi kvällsfika med GODA GRÖTBRÖD och te.

Brandövning
Dagens brandövning gick utmärkt. Alla kom ut i tid!

Tjorren
Gårdskiosken premiäröppnade med Rasmus bakom disken och Stella och Elin som kunder.

Tobbe ger instruktioner inför Via Dolorosa

Samtal kring mobbing runt Via Dolorosabilderna.