Lördagen den 4 juli 2020

Hej alla våra fans!

Idag har vi haft en lång och rolig dag på gården. Tyvärr började den inte på topp då vår mamma försov sig och en hel del fick vakna till det ljuva ljudet av kapellklockan… På förmiddagen var det lektion så nu är vi proffs på JESUS! Till middag blev det pasta o skinksås, det var smarrigt för de som gillar pasta o skinksås:) Det var knappt någon som fått fafnu men de som hade fafnu fick slita hårt. Line duschade tillsammans med Ebba, Greven och Linn och det tyckte Line var trevligt, de hade en bra pratstund. På fritiden skedde mycket skoj; några hade nagelsalong medan andra sov. För Max blir det dessvärre aldrig fritid för han har haft fafnu varje dag som man kan få fafnu! När fritiden var över o vi skulle mumsa på fika och hade klätt oss fint så hade Al-Ebba förberett en ”rolig lek” för oss men istället LURADE hon oss och alla Al:arna hoppade på oss med vattenkrig. Hon var ju värsta Judas, FÖRRÄDARE!!! Men inget illa till dig Ebbis vi gillar dig(o ditt bröd) ändå! Vi kommer sakna dig;( Efter fritiden var det dags för kyrkis och vi blev indelade i grupper och nu är vårt kyrkospel snart finito. En grupp gjorde en fantastisk dans som ni ska se fram emot för vi kan lova er att det kommer bli en oförglömlig upplevelse! Efter kyrkis låg vi kvar o hängde på madrasser i solen och Line kände sig lite hungrig så hon smakade på det gröna gräset som den äkta vegan hon är. Till kvällsmat blev det restfest o det var supergott men tyvärr föråt sig Astrid och det slutade med matkoma. Sedan körde vi Capture the Flag och då fick Astrid ångra att hon förätit sig… och Line ångrar att hon sprang in i skogen och brände sig på brännässlor dock är hon van vid att bränna sig då hon är så het själv. Malte o Max var dock nöjdare med leken då Max ofta vann o Malte har positiv inställning. Dagen var rolig men såklart saknade vi Niklas och vår kära pappis Rasse som lämnat oss för ett äventyr utanför gården. På kvällen hade vi det mysigt i kapellet och satt och filosoferade. Kvällsfikat var däremot inte lika roligt då NÅGRA som vann städtävlingen inte delade med sig av sin MARÄNGSVISS;(( Men vi fick trösta oss med bröd o vatten som Jesus en gång gjorde. Men vi lovar, no hard feelings for Inre tionde(only a little). Max är väldigt stolt över att vara bäst på att vara sämst på städtävlingen och bär sjundeplatsen med stolthet. Kvällen avslutades med massvis med kramar vilket var väldigt mysigt. Imorgon lämnar några Al:are oss och det är lite sad men vi ser fram emot att träffa de nya Al:arna!

Tack och hej leverpastej!(:vegansk:)

-Shoutout till Borgen

-Shoutout till grön vita bröderna

XOXO Linepine, Maxpax, Maltepalte, Astridpastrid & Månspåns

HP Ebba lurade konfirmanderna innan vattenkriget.
Vattenkrig!
Drängbasen Sven deltog i vattenkriget med stor energi.