Fredagen den 3 juli 2020

Hej gänget,

Idag väcktes vi av vår mamma Emma med den vanliga temp undersökningen. Som den vanliga lyxen man får här, kan man välja ifall man ska sova in eller duscha( ta en vild gissning vad vi gjorde). Efter det så rang kapellklockan då var det dags för morgonbön ifall man missa det så får man präst Kajsa på sig. Efter det så gick vi tillbaka till huset för att piffa till sig innan frullen. Vissa borstar till och med sina tänder innan maten. Den här dagen har sett lite annorlunda ut och vi har gjort massa samarbetsövningar -kul! Vi gick en lång härlig promenad i solen och njöt av det vackra kullarna och vädret som äntligen var på vår sida:) Tyvärr så fick Kakan inte lika roligt äventyr då hon var tvungen att uppleva sin livs första elstöt… men som tur gick det bra! Till middag blev det pastasallad som många uppskattade! under eftermiddagen blev vädret lite kallare, men vad kan man förvänta sig av dalarna? Senare hade vi kyrkospel och vi kan säga att vi har ett stort mästerverk på gång så keep posted alla fans! de roligaste vi gjorde idag var nog olympiaden, nu mera kallad CoronaChristCup-den här gången var det dags för cykla-långsamt-tävling!  Även om Astrid och Issa failade hårt så vann självklart Matteus Martyrer o Astrid behövde inte skämmas:) Cykelracet var jätterolig men Kajsas Kaffekakor torskade rejält o kom näst sist i tävlingen… Al-Frida sopa banan med två överlägsna vinster för hon är pro expert. Förresten kvällsmaten var riktigt mumsig o alla var klänning DSVDV hihi:). Middagen var god men som konsekvens hördes höga brus i kapellet(nämner inga namn..).:) Nu är dags för godnatt kramar, synd att vi måste hålla oss inom corona-restriktionernas ramar. De som inte kramas får gå lilla triangeln i pyjamas;) Rimmtrimm rapptrapp nu är det dags att säga godnatt- mike drop by Al-Frida.

Shoutout till Ebbas bröd!!!!

Borgen hälsar borgen (aka Luqueas)

Hälsningar från Kakan aka Kajsa V, Issa o Astrid feat. AlFrida

Lagstöttning vid Cykla långsamt-tävlingen.
Molle drar iväg för en säker enpoängare i Cykla långsamt-tävlingen Line och Nike kämpar om 2 och 3-poängarna.
Oskar kör med psykologisk krigföring innan start. Kalle blir osäker!