Måndagen den 6 juli 2020

tjena tjena mittbena!

Idag vaknade vi av att kapellklockan började ringa och klev genast upp ur sängen och hade morgonbönen. Efter morgonbönen åt vi en smarrig frukost. Sen hade vi den dagliga städtävlingen (som var riggad!!!).

Klockan 10:00 hörde vi att klockan ringde och hade vår lektion som handlade om gott och ont. Efter lektionen firade vi Line som fyllde år och åt tårta. Senare ikväll hade vi kyrkospel där vi repeterade vårt färdigskrivna manus två gånger och pratade tydligare och högre.

Sen åt vi fiskpinnar och en ”aningen” översaltat ris till kvällsmat. Efter kvällsmaten hade vi en kvällsaktivitet. Det var att vi skulle göra ett eget completorium och vårt tema var STARWARS vilket var väldigt roligt.

// SH-BORGEN, ROTAN, OCH LÄRKAN Jacob, Malte och Teodor

Birger presenterar kvällens aktivitet: Verkstadsmässa och Oskar tittar beundrande på.
Predikogruppen lägger pannorna i djupa veck över kvällens tema: Star Wars
Dramagruppen övar inför kvällens mässa, som blev en verkstadsgudstjänst
Frälsarkransgruppen jobbar på.
Verkstadsgudstjänst i full gång
Dramagruppen framför sitt verk.