Tisdagen den 7 juli 2020

Tja tja bloggen!!

Dagen började med en liten tidigare väckning än vanligt (ca 07:30). Detta berodde på att vi skulle cykla till Falun och göra massor av roliga saker. Men innan det var dags för cykelturen så var det en snabbmorgonbön och en snabb frulle med mycket gott. Sedan skulle vi packa för det stora äventyret.

Vi cyklade dit och fick en paus på vägen som ledarna kallade för fikapaus men vi fick bara vatten. När vi kom fram så började vi med att hike:a upp för faluns backhoppningsbacke, vilket var väldigt jobbigt. På toppen av backen fick vi bulle och saft och vi tog några fina instagrambilder. När vi hade kommit ned till cyklarna igen skulle vi köra minigolf. Det var mycket roligt och alla spelade bra! Tyvärr hann vi inte spela klart alla hål eftersom pizzan väntade. Pizzerian var bara några minuter ifrån minigolfen och pizzan smakade fantastiskt. 

När all mat var uppäten så fick vi fritid. På fritiden så gjordes det mycket olika saker, bl.a. köpa minnesböcker och andra roliga saker. När fritiden var klar gick vi in i Faluns kyrka. Alla tyckte att den var massiv och mycket fin!

Efter en stund i kyrkan var det sedan dags för falu koppargruva. När vi kom dit så delades vi in i 2 olika grupper, då första gruppen gick ned först och därefter andra gruppen. Alla tyckte att gruvan var häftig och cool, det var dock lite lerigt och lite kyligt men det var ändå kul. Sen var det dags för den fruktade cykelturen hem. Turen bestod av många långa uppförsbackar och en så kallad dödsbacke. Alla krigade på bra och kom hem säkert vilket var suveränt! 

När vi kom hem möttes vi av ett varmt och spöklikt välkomnande av alla AL innan spöregnet kom. 

Efter regnet var det dags för mat, till mat blev det pasta och tomatsås. Sedan var det saga som kvällsaktivitet och därefter completorium.

Stora god natt kramar från,

Johan, Linn och Max

Kaffe och kaka-gruppen uppställda för avfärd mot Falun
Vattenpaus i backarna efter Skuggarvet.
Utsikten från Lugnets hoppbackar är fantastisk.
Minigolf på Lugnet
Kajsa berättar om Falu Kristine kyrka.
På väg ner i Falu Koppagruva.
Nere i gruvan.