Lördagen den 11 juli 2020

Tjena tjena, kära bloggläsare

Vår underbara dag började som vanligt att vår kära moder och fader kom in och tog tempen på oss. Vi hade en väldigt solig och unik morgonbön ute i det fina vädret. Efter morgonbönen åt vi god frukost och städade ej (FÖRUTOM ADJUNKT!!!). På lektionen pratade vi om relationer som var unikt och roligt. Till Sundbornsmiddag (Lunch) åt vi väldigt unika, misslyckade men goda korvar. Very nice!  Efter middag hade vi sista tävlingen för veckan och adjunkt var väldigt try hard och vann….MENN pig (Nikes fina, underbara rum) vann bakifrån!!!!!

På fritiden sa vi farväl till vår kära LUCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vilket var väldigt sorgligt ( om du läser det här, We love you LUCAS!)

På kyrkospelet gick vi igenom vårt unika och underbara kyrkospel vilket var väldigt roligt.  Nu vet vi också vad vi ska ha för klädnad (den är väldigt unik).

Till kvällsmat fick vi pulled pork. Vilket var väldigt unikt och gott. Dagens kvällsaktivitet var såklart våran unika CORONA CHRIST CUP. Där gjorde vi en väldigt unik 5-kamp. Kajsas kaffekakor var såklart bäst (Mateus Martyrer var också okej). Nu äter vi vår väldigt goda och unika kvällsfika och ska snart ha godnattkramar.

Dagens SHOUTOUT går tilllllllllllllllllllllllllllllllllll Edvin.

hejdå godnatt

skriven av NIKE och Jacob (inte Bambi!!!!!!!)

Femkampens första gren, äggkastning. Alex fångar Olivers kast.
Rekordet togs av Birgers barberare där August stod för ett fantastiskt infångande. Nytt rekord!
Papperplansflygning. Tumbas visade sig ha bästa tekniken både på planet och kastet.
Pricka penna i flaska. En klassiker.