Söndagen den 12 juli 2020

Tjena bloggen!

Idag vaknade vi mycket utvilade efter en sooovmorgon och absolut sovnatt. Sedan åt vi goood frulle och sedan städade vi ur våra rum för rumbyte. Efter städningen hade vi gudstjänst och då var vi alla mycket finklädda. Efter kapellet tog vi farväl av våra kära al:are som skulle hem. Det var mycket sorgligt… Efter några tårar käkade vi middag och det blev pannkakor, mums! På fritiden åkte de flesta dk och badade fast det var väldigt kallt. Efter fritiden var det dags för kyrkis och nu kan vi säga er med stolthet att vårt kyrkospel är helt klart!  Efter det åt vi igen (surprise!) och då var det premiär för våra nya husmödrar Camilla och Boss, vi fick korvstroganoff. Efter maten hälsade vi på de nya al:arna med namnlekar. Sen var det dags för Olympiaden. Nu käkar vi kvällsfika och orkar inte skriva mer för att vi vill umgås!

KramKram Astrid, John & Nicke

Idag var det vaktombyte på husmorsposten och Flinken reste hem. Han har försett oss med massor av smaskig mat!
Veckans huvudpiga, Vera checkar ut för i sommar. Det är hon till höger. Han till vänster tycker bara om att vara med på bild.
Veckans huvuddräng, Lärkan, sitter ner för omväxlings skull. Det har varit en ovanlig syn den här veckan.