Tisdagen den 14 juli 2020

Tjenare!

Vi vaknade av Emmas ”god morgon” och fick en temperaturmätare instoppad i örat. Måste säga att det är skönare än det låter. Sedan gick man antingen upp direkt eller väcktes av kapellklockan. Vi hade en mysig morgonbön. Sen fick vi en god frukost tills de var dags för lektion. Lektionen var lite annorlunda eftersom vi skrev redovisningen som vi kommer läsa upp under konfirmationen😊

När klockan slagit vidare några steg var de dags för MAT. Vi åt very very delicious food. Sen var de dags för fritid då man kunde göra i princip vad man vill inom ramarna, men dem flesta skrev i minnesböcker som tar längre tid än man tror att skriva.

Nu var de dags för en gudomligt vacker kyrkospelslektion när vi går omkring som kungar och prinsessor när vi spelar upp det mycket bra kyrkospelet med skådespelare, som har stark passion och antagligen ett jobb i framtiden. Man var väldigt trött efter ansträngningen. Men, det intressanta med kvällen var att det var THE FINAL CCC!!!!!! Asså spännande är de minst bra ordet till detta forum. Vi hade dragkamp och nu återstår det att se VILKA DET VAR SOM VANN!!!!!!! SHOUTOUT till Wuhan Clan, det fantastiska ledarlaget, som ägde!

Mat står nu på bordet sa kanske någon, för de gjorde de. Sedan var det completorium som var väldigt mysigt som vanligt men vänta, nä de va inget.

Efter det så var det kvällsfika (cred till köket), kramar och sen GOD NATT.

XOXO Issa, Emma