Måndagen den 13 juli 2020

God morgon mis Compañieros!!!

Vi började med en väldigt fin Morgons bön. Men innan det så gick Bambi tandborste på promenad. Som tur var hittade tandborsten hem igen efter frukosten. Medan vissa tandborstar var på morgonpromenad sov andra fram till Morgonbönen. Efter morgonbönen åt vi den vanliga frukosten på en helt vanlig dag. MEN skillnaden var att på denna dag så fick vi också hallonsylt till gröten! Efter frukosten så hade vi städtävling (men den bedömdes inte förrns på fritiden). Vi hade inte så mycket tid på oss att städa eftersom lektionen skulle börja fem minuter efter frukosten. På lektionen reflekterade vi  om relationer och oss själva . Vi pratade om stereotyper för olika könen. Under lektionens gång fick vi även tid att prova ut kåpor inför konfirmationen. Det är kul att det börjar närma sig men tråkigt att lägret snart tar slut.

Idag var det Teodor, Max, Emma och Isabelle som höll i Middagsbönen och temat för bönen var ”fred”. Det blev dags för middag och det bjöds på RESTFEST! Det var mycket ”smaskigt”, Måns favorit var fried rice.

Efter middagen är det som vanligt fritid då spexet bedömdes. Biskop (där Bambi, Nike, Line och Astrid bor denna vecka) vann dagens städtävling. Övre 10:ndes spex kan ha varit lite för intensivt och det drog ner på poänget för dem. De två andra rummen i 10:nde hade tagit samma spex av en slump, vilket var otur för dem eftersom det gjorde att även de fick mindre poäng.

När fritiden var slut så hade vi fika och då kom Kalle tillbaka! Tyvärr hade han skadad sin fot

Shoutout to JETSKIII!!!!!

Mysafton med mysmiddag!
Oskar stod för musikunderhållningen under middagen
Konfirmandgänget. Vi längtar efter Alaistair som kommer tillbaks snart, hoppas vi.