Onsdagen den 14 juli 2021

Idag har varit en bra dag. På morgonen väcktes tjejerna av Sovjets nationalsång och killarna väcktes av både det och hesa Fredrik.

Efter frukosten hade vi lektion, vilket handlade om tro vs vetenskap. Det var egentligen intressant men eftersom alla var så trötta så halvsov väldigt många.

Raphaël, Phoebe, Ian och Dagmar höll i dagens middagsbön. Till middag blev det falafel med vitlöksaioli och sallad.

När middagen var slut hade vi fritid. En stor del av gänget spelade volleyboll och sedan cyklade alla som inte hade FAFNU iväg och badade.

På kyrkospelet efter middagen började vi öva på scenerna med rollerna vi fått. De som inte övade roller fick träna på sånger, vilket inte gick så jättebra då man inte var van att sjunga utan några som kunde leda sången.

Till kvällsmat blev det fläskfilégryta vilket var väldigt gott och vegetarianerna fick fyllda paprikor och tomater. Dessa var också goda.

Efter kvällsmaten körde vi dagens kvällsaktivitet. Vi fortsatte med Olympiaden. Denna gång kom lagen tillsammans på ett 6 siffrigt ord med olika bokstäver. För varje bokstav i ordet skulle sedan varje lag komma på ett företag, tjejnamn, killnamn, biblisk figur, stad och bilmärke som började med vardera bokstav. Innan denna aktivitet låg BÄB IF 1:a och Mollez Mastermindz sista (6:a). Vi får se hur den nya ställningen är om några dagar.

Tillslut hade vi kompletorium och sedan kvällsfika. Det blev fyra olika bröd som tog slut väldigt snabbt, vi älskar dem!

hoppas ni också har det bra! Kram 🙂

//Emily, Honda och Svante