Torsdagen den 15 juli 2021

Vi vaknade av att Oskar väckte oss. Vi hade fått sovmorgon!! (Hela TRETTIO minuter!) Sedan var det dags för morgonbön och därefter frukost.
Sedan var det dags för lektion vilken var lite kortare eftersom att vi åkte till Carl Larsson-gården. Där så fick vi en intressant guidad tur i Lilla Hyttnäs, som handlade om Carl och Karin Larsson. Efter turen käkade vi glass, och åkte tillbaka till Sundborn.
Vid parkeringen blev vi mötta av två AL:are utklädda till soldater. De förde oss i smågrupper in till olika hus och rum där de förberett skräckupplevelser. De bestod av skrik och skratt.
Sedan var det dags för middagsbön och middag, vilken var ärtsoppa. På fritiden åkte de flesta och badade i ån eftersom att det var så himla varmt, närmare 30 grader. Kiosken hade äntligen fått in nya klubbor, vilket var mycket populärt.
Sedan var det dags för kyrkospel där vi tränade på repliker och gjorde rekvisita, samtidigt som vi tränade låtar tillsammans. Efter kyrkospelet åt vi kvällsmat, vilken var nudelwok. S
edan hade vi kvällsaktiviteter. Denna kvällen var det samarbetsövningar i grupper, kul kul. Sedan hade vi completorium, mys mys. Efter det hade vi kvällsfika, gott gott. Och nu ska vi sova, natti natti. <3

// Gonatti natti från Jenny Ellen o Kasspurrrr