Fredagen den 16 juli 2021

Yoyo vloggen Sigge Ivve här!

Vi började av att vakna upp av Flinken.
Sen hade vi morgonbön. Efter det så samlades vi utanför stora huset och sjöng för Flinken som fyller år (22).
Sen var det direkt till frukosten som bestod av det vanliga. Ian åt macka med ost och gurka och en skål cornflakes och mjölk. Sixten tog en massiv skål gröt med en massa hallonsylt med mjölk. Sen en macka.
Efter så var det städtävling (vi antar att fick en fullpoängare) och sedan började lektionen. Lektionen handlade om att leta bibeltexter i våra nya biblar. Sen var det fika i mitten och sedan fortsatte vi med bibeltexter som vi letade efter igen.
Sen var det middagsbön som Anton och Lovisa höll i. Efter det var det middag med fried rice.

Under lektionen hade vi gjort upp en plan om att kasta vatten och skapa ett vattenkrig mot AL som vi vann enkelt.
Sen var det kyrkospel som vi gick igenom hela vårt spel i. Vi slutade en timme tidigare för att vi skulle ha en mys-afton ( jag Sixten låg och lökade i vårt rum 55 av sextio minuter).
Så vi klädde på oss våra finkläder och hade en lyxigare kvällsmat. Med köttbullar och spaghetti (Lady och Lufsen-inspirerad) sedan fick vi glass med alla sorters såser. Sen hade vi en väldigt lugn kvällsaktivitet som vi låg utanför härbret och lyssnade på när ledare berätta om kärlek och omsorg.
Efter det var det mässa och det var en cool upplevelse som vanligt. Sedan var det kvällsfika och då skulle vi skriva vår blogg. (Sixten vill tillägga att han en gång fick en spricka i sin tå när han spelade fotboll) (Sixten vill också tillägga att dan innan han åkte hit så stukade han sin fot och att Sixten numera fortfarande har ont)

De var Sixtens och Ians blogg nu ska vi ut och gå med vår bulldog