Söndagen den 18 juli 2021

11/8 2005

Dagen började med att vi konfirmander fick en sovmorgon på otroliga 15 minuter. Det var en sorglig morgon då många AL:are skulle åka hem.

Sedan gick AL:are och alla konfirmander till Sundborns kyrka. Prästen hette (typ) Bengt Tobiasson och ledde dagens mässa.
När vi kom hem sa vi först adjö till de gamla AL:arna och hälsade på de nya AL:arna.
Till lunch/middag blev det restfest alltså att man äter veckans rester. Dock så fanns det endast ärtsoppa att välja vilket gjorde alla konfirmander besvikna.
Förmiddagen var allmänt sorgligt men sedan på eftermiddagen så var stämningen bättre. De nya AL:arna kom med glad och positiv energi vilket gjorde att stämningen blev ännu lite fräschare (STAY HYDRATED).
Resten av eftermiddagen hängde vi konfirmander med AL:arna och precis innan kvällsmaten lekte vi. Leken hette någonting med amerikanska bisonoxelefantjägare. Den gick ut på att man skulle komma förbi jägare som stod i mitten. För att bli fångad behövde jägaren krama om och lyfta upp en och då blev man tagen. Det var väldigt svettigt och slutade med att Anton tog hem segern.
Efter de var det kvällsmat och de blev någon vegansk soppa. Eftersom det var nya AL:are på gården som lekte vi sedan namnlekar efter kvällsmaten.

PSST!!!

Prästens namn är typ inte Bengt Tobiasson och datumet är inte 11/8 2005 utan 18/7-2021

De som har skrivit denna blogg är:

Sune

Svedung

Anton