Måndagen den 19 juli 2021

Dagen började med att Tobbe kom in och väckte oss genom att sparka tofflor och bedöma bäddning på sängarna. Cred till tobbe för bra väckning.
Efter väckningen var det kapell som vanligt och åt normal frukost. (nytt för idag josen räckte hela frukosten och blev över)

Efter frukosten hade vi lektion med våran  fantastiska lärare Kajsa. ( Millan säger hej från köket). Innan middagen (aka lunch) var det som vanligt middagsbön. Det blev återigen RESTFeST till middag med köttbullar bröd och pulled pork. Molle äger i köket.
Molle var också den som hälften av alla sprang in i på natten, därför hade många av oss fafnu – frivilligt arbete för nattligt utespring. (OBS, inte frivilligt. )
Efter fafnun eller fritiden så var det dags för fikia. Det var chokladbollar och fa-bollar (chokladbollar med allt äckligt i) och en aningen ogräddad sockerkaka som smakade som pannkakssmet.
Sen var det kyrkospel då vi tränade på sånger och scener som såg lite mindre bra ut. Till middag var det “chili sin carne”, alltså chilli utan kött med sås. Detta åts med ris och vatten.Sen kom Tumba och vi visste var som väntade – hans långa historia som skulle leda till att någon fick diska. Efter en aningen förvirrande historia kom vi fram till ordet se = Svante och Ellen fick dessa.
Vi fick order av Ester och Tobbe att sätta på oss bra skor, sedan var det dags för Olympiaden guld, silver, broMs. Idag var det dragkamp. Den togs hem av lag BÄB-IF (bättre än bengtzzz idrottsförening).
Vi fick oskcå reda på att övre tionde vann städtävlingen och de ficjk marängswish. Nu är Millan förbannad för de glömde lämna disken.  Sen var det dags för kvällsfika och  det blev en aningen salta men goda grötbröd.
Nu är det dags för de traditionella godnattkramarna och sen är det absolut sovnatt.

Tack och godnatt

Svante, Lovisa och en aning frånvarande Raphael.