Onsdagen den 21 juli 2021

Imorse började dagen med att Tesla kom in med en väldigt peppande låt och började dansa. Vissa låg kvar i sängen och andra gick upp för att ta en morgondusch. efter kapellklockan hade ringt var det morgonbön som handlade om vatten.
Efter morgonbönen var det frukost, på frukosten blev vi bjudna på grön mjölk vilket var lite annorlunda. efter frukosten åkte vi till kyrkan för öva för konfirmationen. efter det åkte vi tillbaka till gården för att ha middagsbön och sedan middag.
Till middag blev det restfest med massor av olika vegetarisk mat att välja ifrån. Efter middagen så har vi som vanligt fritid och alla går runt och gör vad som helst.
I mitten av allt frid så ringer klockan för att vi ska åka tillbaka till kyrkan för att denna gång få våra konfirmationsbilder tagna och sedan öva på kyrkospelet.
När allt är klart och tiden är rätt så åker vi alla hem för att inte missa kvällsmaten vilket händer klockan 18.00. efter alla är mätta och glada går vi bort från bordet för att göra oss redo för kvällsaktiviteten. idag var det ledar-spex vilket var väldigt roligt att kolla på med dem olika spelen och dåliga skämt från ledarna. När kvällsfikat hände därefter blev det alicebröd vilket alla tycka var väldigt välbakad.
En kort tid efter blev det completorium och därefter godnattkramar. Det är så långt vi har kommit idag,

Tack!

Peder, Kasper och Foppa

Kajsa väntar på att få sällskap av konfirmander och ledare…

Här står fyra av dem och väntar på instruktioner från fotograf Helene.

Nu börjar det se  bättre ut.

Ledarspex 2021

Syskonkamp.

Funny Bunny. Ny mästare är Foppa som även slog rekordet genom att få in 28 marshmallows i munnen.