Tisdagen den 20 juli 2021

Någon AL kom in och väckte oss imorse, vi vet inte för vi sov.
Sedan blev det en strålande morgonbön. Gröten var god imorse. Riklig sälta = perfa. Efter frullen hade vi en helt vanlig lektion. Vi skulle göra klart dessa tal till konfan. Redovisning tror jag det kallas, kopplat till Gud, utefter vad vi lärt oss. Bl a om döden, förlåtelse, frälsarkrans och jox på gården.

Middagen. Den såsigaste lasagnen dågonsin producerad. Vissa skulle gå så långt att kalla det soppa. Väldigt god. Och vegetarisk. Fritid, lite bad.
Men sen hände något. Tobberone sa “Nu ska vi cykla till kyrkan och ha rep inför kyrkospel. Vi tog med all rekvisita i Bengtz-mobilen. Den fick stanna där över natten. Vi repade och såg efter vad som kunde förbättras. Sedan hade vi kvällsmat på typ en gång när vi kom hem. Efter den måltiden som bestod av: Teryaki-lax med nudlar. Och grönsaker.
Vi började med verkstadsmässa strax efter den enastående goda middagen. Temat var Barnprogram. Pippi theme spelades tre gånger under nattvarden. Lol.

Kvällsfika. Sova. You know how it ends.

Neo, Ingmar och Dagmar