Fredagen den 1 oktober 2021

Idag har vi kommit till gården igen och det var as kul för man ville ju träffa alla igen. Alla kom sent utom typ 5pers, men fint folk kommer ju sent så…… Pga det så blev det var middagen runt 1 och en halv timma försenad men den var ändå lika god, det var nudlar och kyckling wok. Efter maten så bäddade alla sina sängar och sen så var det lekar på vinden. Sen det var det det efterlängtade completorium i kapellet och Kajsa sjöng lika fint som vanligt. När klockan ringde så var det dags för kvällsfika och våra älskade Alise bröd och te. Efter ett långt kvällsfika så var klockan runt halv tolv och det var dags för godnatt kramar och att borsta tänderna. När AL kom tillbaks till vinden och alla vi DK låg i mitten i en hög så sjöng de en godnatt sång för oss. En timma senare så låg alla på Sundbornsgården och sov i lugn och ro eller?