Lördagen den 2 oktober 2021

Klägli var jätte lyckligt idag.

Vi vaknade idag som glada pigga personer. Vanlig frukost(gröt). Sedan så arbetade vi ute på gården, vi flyttade  på grenar, tog ner volleybollnätet och tog undan ute möbler. Vi fick den legendariska fikan med mariekex, frukt och saft. JÄTTE GOTT! Vi hade diskutioner om hur man skulle vara en bra AL.

MIDDAG senare blev chili sin carne med ris och pasta. DET VAR JETTE GOTT.! Vi gick tipspromenad efter lunchen. Den var rolig och lång. Vi fick gå till paletten. Sen chilla vi galet tills det var dags för fika där vi fick massa godis som var över från i somras. Vi chillade galet igen efter fikat. Sen var det KVÄLLSMAT de blev risnuddlar och korvstrågan off med grillkorv i. Efter de blev de lilla julafton och sedan tog vi de chill dill till kvällsfikat med filrutor och alisebröd. 

TACK FÖR DENNA GÅNGEN NI ÄR DE BÄSTA FÖLJARNA PÅ BLOGGEN NÅGONSINN!! 

PUSS OCH KRAM 

FOPPA MED SMÅ DELAKTIGA INGMAR, KASPER OCH KLÄGLI!