Onsdag 6/7 2022

dagen började med att bli väckt av AL, som spelade vääääääldigt hög musik. därpå var det morgonbön vilket var Dagmars gudstjänst. Den idag var en väldigt speciell dag eftersom HILJA fyllde år. Då hade ledare och AL-are satt ihop än mycket bra sång som vi sjöng för Hilja. därefter åt vi frukost utomhus under partytälten. Det fanns mycket att välja på men idag fanns det sylt till gröten. Efter frukosten gick vi och städade flitigt, men ingen av ledarna kom och kollade på våra fina resultat. Sen var det lektionsdags där vi pratade om etik och moral och de tio budorden. efter ddet behövde Nils åka in till sjukhus eftersom hans knä är skadat. men de andra åt födelsedagsfika vilket var sommartårta som var bakad av Ingmar och hans grabbar.

vi fortsatte med lektionen ett tag till. sen var det dags för lunch som bestod av chili con carne, det var väldigt gott. sen var det fritid. då åkte de flesta och badade. sen åkte de förbi paletten och köpte karra. 

samtidigt var Nils på undersökning på falu lasarett. under undersökningen så svimmade tobbe nästam av. vi vet inte riktigt varför men han vek sig på två.

men efter fritiden så var det kyrkospelsdags. där hade irma och erik kokat ihop historier om våra ideer till kyrkospelet. vi lyssnade på ders ideer och funderade på roller och om de va nått som vi skulle vilja ändra.

Därefter så lurade Irma och Erik oss att vi skulle ligga på gräset och blunda för att meditera men så var det inte. medans vi låg och blunda kom al:arna och dränkte oss med vatten, efter det blev de vattenkrig. 

sedan blev kvällsmat, aubergine soppa med lite extra peppar. de va helt ok. Men efter det så blev det roliga lekar ute på gräsmattan ända till complitorum där vi sjöng och hade de mysigt. efter de kvällsfika och det är där vi är nu.