Tisdag den 5 Juli 2022

Idag vaknade vi utav finaste Pippi Långstrump (en riktig banger) och många var väldigt morgontrötta pga för mycket sömn första natten. Innan morgonbönen, som var för tidigt på morgonen, så duscha några och andra sov fortfarande. Efter en mysig morgon bön var det dags för frukost utomhus i partytälten där det erbjöds gröt, mackor och fil med flingor, tyvärr så var det slut på både äpplemos och sylt och vi fick dessvärre därför äta nyttjare med kanel och socker till gröten. Sedan var bråttom för att hinna städa inför den stora städinspektionen som denna dag vanns av Kines som fick 5,5/10 poäng. När klockan ringde var det dags för dk:arna att ha sin första lektion på lägret där det var lite stökigt men det flöt ändå på ganska bra när Kajsa återtog kontrollen. På lektionen förberedde vi middagsböner som vår grupper skall hålla under lägret och grupp ett var först med att hålla en sådan bön idag. Så när kapellklockan ringde in så var det konfirmander som höll bönen. Middagen var pasta med laxsås och chips. Direkt efter middagen fick vi en fem min paus och sedan FAFNU vilket var bullshit eftersom de inte hade en aning om vilka som var skyldiga. T.ex. anklagade de falskt Sixten för att springa ute på natten när han egentligen sov igenom hela natten. Efter FAFNU fick hälften av gruppen 30 min fritid då flera cyklade till paletten. På väg hem så ramlade Sebbe (enligt honom) på grund av att Hilja svängde in framför honom. Det tog ungefär 40 min för Sebbe att ta sig tillbaka eftersom kedjan hoppade. När Sebbe väl kommit hem till gården igen var det fika och kyrkospel. Då lekte vi mest lekar. Efter kyrkospelet körde vi en ny del i Olympiaden aka Kampen om Kajsas onepiece i form av poängjakt och flaggmålande. En STOR del i poängjakten värd 200 poäng när de flesta frågor var omkring 15 poäng var att fånga en katt. Efter att de flesta grupper gjort så många uppgifter som de kan bestämde sig Loke, Blomman(Vera), Harry, Elliot och Lava för att ge sig iväg och leta. Det började så småningom att regna. Elliot berättade att han visste att en hästägare i närheten ägde katt så de knackade på hos honom och frågade om vi fick kidnappa hans katt och han sa ja men katten smet iväg så Elliot jagade den runt huset och fick till sist tag på den men blev riven när han plockade upp den och tappade kissemissen.