Fredag 8/7 2022

Hej alla nyfikna föräldrar och syskon! Idag vaknade vi och hade en mysig stund i kapellet följt av en god frukost…grötbröd och fil! Sedan var det lektion och vi lärde oss om ondska..läskiga saker ni vet! Efter det var det middags bön och pastasallad. Supergod! Sedan var det fritid och några solade och några badade. Kyrkospel stod näst på tur då vi skrev manus och kokade ihop rapp och karaktärer. Alla blev supernöjda, men vi är långt från färdiga! Lite rekvisita rabblades också upp då vi måste vara ute i god tid med det. Efter massa volleybollspel (egentligen under alla raster hela dagen) blev det kvällsmat, den bästa hittills, 10/10! Köttfärsås och spagetti med fetaost och melon sallad. Trots att det var rester från gårdagen var det extra gott! Tack Tesla och Klara! Efter det var det frågesport och bland annat Carl den 3:es bikinistrumpor kom upp. Vi har också upptäckt att det finns en ö med sprit som alla kämpar om, och att en älg väger 500-1000kg. Efter mycket förtjänta applåder till det vinnande ledarlaget var det fritid och sedan mässa. Sedan var det fika och nu sitter vi här och skriver! Men vem vet vad som händer inatt?!

Hälsningar 3 konfirmander yoloswagslayqueen

hälsa bebe från mig (Tessan)

 

Mamma Ester, Drängbas Klara och lägerledarpadawan Emma