Lördag 9/7 2022

Hejsan alla äldre personer!

Idag vaknade vi av hög musik och snygga killar (hälsar Elly). Sedan var det dags för kapellet och det var ett mysterium. Det var några som råkade komma lite sent, och sov igenom hela bönen så Kajsa var inte så glad. Sedan var det dags för lite god frulle och den var som den brukar men med riktigt god juice. Efter så rusade alla till sina rum för att göra det fint till städtävlingen, det gick lite olika bra, vissa fick 9 poäng (biskop och övre 10:e) och andra fick 0. Under lektionen fick vi berätta om våra dop och kyrkoförsamlingar inför alla DK, det var nervöst. Men alla var jätteduktig, go alla! Vi fick även en paus mitt i med mariekex, höjdpunkten. Sedan var dags för middagsbön och idag var det Elmas grupp som höll i den, temat var bry sig om. Sedan var det middag och vi fick firre med ris. PLÖTSLIGT marscherade ledarna in med dräkter, nu var det allvar. Under natten hade vi blivit spionerade på och ett långt protokoll med diverse citat och händelser från natten lästes upp inför alla. Erik offrade sitt ben för att tjuvlyssna då han satt i en myrstack bakom härbret i två timmar , kommentar, engagerad. (”Maja går planlöst över gården”). Efter maten spelades lite volleyboll fast inre 10:onde behövde städa för de fick 0 poäng. Sen var det dags för fafnu, och det var ett skämt, stackars Lava fick det värsta uppdraget fast hon bara hade fafnu medans de som hade dubbel och trippel fick mycket lättare uppdrag. Efter fafnu var det kyrkospel och där lades det bars i överflöd. Vi repade även i kapellet de sånger vi ska sjunga, det var många perfekta stämmor. Till kvällsmat blev det soja med fried rice, det var jättegott. Olympiaden skedde och den bestod av en kaosig men rolig lek, tyvärr började det spöregna och alla blev blöta. Såklart vann la vie nöff (ledarlaget). Det var en liten paus sen blev det kapell med ytterst  fina sånger från medverkande. Och nu håller vi på att damma macka och skriva bloggish:)

Denna bloggen skrevs av Bobby Lava och Elma

Shoutout till MAJA och ELLY OCH LINN