tisdagen 12/7 2022

Tjingeling badring! Och välkomna till ännu en blogg!!!!

Dagen till ära är det Glutten, Baljan och EM som skriver denna blogg.

Dagen startade med brottning till väckning sedan en mysig trevlig ljuvlig morgonbön sedan frukost mycket gOtt  sedan hade vi lektion om kristendomen inte alls väntat men kul och intressant som alltid SEDAN en kaffe pause med marie kex mumsigt mår jag säga SeDaN fick hela lägret veta att två på lägret har testats positivt för corona vilket var jätte tråkigt så vi måste stanna i karantän i hur länge vet jag men vi får fortfarande ha godnattkramar och göra roliga aktiviteter här på gården  MEN ingen palletten. 

Efter lektionen hade vi middagsbön sEdAn middag det blev ungspankaka som var lite i konsistens av äggröra mums hehe… aja SEDAN pause och så åt vi glass med choklad sås, strössel och maränger och vi stack och bada så mysigt.

Vi hade kyrkospels lektion där vi fick välja lite roller på om man ville ha en stor roll eller liten. Vi övade lite på dansen som the one and only Baljan och Elma skapat!

Vi fick mat vilket var tacoooooooooooooooooooooooooooooooooooooos MUMS

SeDaN olympiad då vi hade vollyboll turnering det gick sådär men kul Klas ägde!

SedAn kappel och nu sitter vi här puss kram hejdå Glutten gluten!