Onsdag 13/7 2022

Vi vaknade av kappel klockan men när vi gick ut från vårat sovrum så insåg vi att AL.arna hade lurat oss. sen hade vi morgon bön, helt underbart. frukosten var fantastisk vi åt bröd och drack juice. städtävling, vet vi inte hur det gick eftersom pappa bestämde sig att vara lite kreativ och ritade en bil på poängtavlan. lektionen handlade om Jesus, mycket lärorik. fika med mariekex ingen förvåning, alltid lika najs, tillbaka till lektion. efter hade vi middagsbön som hölls av bobbie, Hilja, Nils, Em. dagen fafnu var allt från brödbak till stendiskning, vissa fick det jättelätt andra behövde tvätta stenar. fritid, folk bada, det regna. sen blev det fika igen med chockladbollar, alla fick inte :(. på kyrkis fick vi bestämma rekvisita, det var lite låntråkigt, Glenn ville ha sovstund i stället. Dandandan kvällsmat oj, soppa riktigt bra soppa med den bästa baguetten någonsin. SAMMARBETSÖVNINGAR  gick riktigt bra, sen hade vi kappel som vissa missade oj. sen blev det en riktigt najs kvällsfika gott i gott. godnatt<3 

gjord av Glenn, Astrid, Frans och Lava