Torsdag 21/7 2022

Läget? Här är det lugna puckar.

Idag har varit en fartfylld dag. Morgonen började med en lätt och skonsam väckning från AL i form av någon kärleksvisa. På morgonbönen var det rekordfå individer deltagande, hela gården har gripits av en pestliknande sjukdom (inte så farlig, feber och diverse förkylnings symptom men smittsam är den allt). Sedan blev det frukost där åter igen rekordfå deltagare var inblandade. Efter frukost var det städning av rummen men något vidare städat blev det inte, då nästan alla rum hade minst en sjuk person i dem. Det var faktiskt så illa att endast två lag fick poäng, alla andra fick NOLL med stort N. Kyrkisarna Irma och Erik märkte av den låga entusiast nivån så förmiddagen ägnades sedan åt avslappning där alla helt enkelt fick sova uppe på vinden. Sen åts det middag vilket var tomatsoppa som var väldigt god, och sedan fritid med auktion på kvarglömda kläder. FAFNU hade även utlovats på fritiden men ledarna måste ha varit lika tankspridda som oss för så blev det inte. Vid 3 snåret cyklade vi till kyrkan för att repa innan AL kom tillsist och kollade på vårat genrep. Det blev mycket lyckat och vi fick mängdvis med applåder. Sedan blev det restfest till kvällsmat och efter kvällsmaten blev det kvällsaktivitet som tyvärr är hemligstämplad. Och efter det blev det fika och det är vart vi befinner oss just nu. Hörs imorrn!

Med bästa hälsningar, Glutten och Harry.