Onsdag 20/7 2022

Idag vaknade vi till en kulinarisk musikupplevelse, AL:arna spelade på högsta volym eeee Macarena. Därefter var det race till duschrummet i vanlig ordning och idag var det den lyckligt lottade Elliot som kom först följt av Eddie Grubbström. Nu ska ni få höra på goda och dåliga nyheter! Vilken vill ni höra först?? Aja ni kan inte bestämma så ni får höra de goda först. SBG pesten är äntligen över… men tyvärr har pesten 2.0 tagit över gården, så nu hostar alla som galningar. Till frukosten fick vi höra alla ledarna och Al:arna stämma in i kör till en hemma skriven födelsedagssång till vår älskade Blomman. Eftersom att vi igår hade våran sista lektion var det ett annorlunda schema som konfirmanderna stod inför att utföra. 

På kvällen fick vi en fin överraskning av våra underbara ledare. De hade gjort i ordning ett väldigt fint spex dör vi Al:are och DK:s också blev inblandade. Vi fick utföra svåra utmaningar och delta i olika tävlingar. Vi alla hade väldigt trevligt och kul.

Nu ringer gonattkams klockan!!!!!!!!
GODNATT ALLIHOPA <3333333