Fredag 7 april 2023

tjatja bloggen!!!!

idag är det den 7 april aka långfredagen 🙁 vi blev väckta en välbehövd kvart senare med fantastisk gitarrmusik. vi fick en riktigt god och stärkande frukost. efter frukosten hade vi städtävling med roliga spex (adjunkt va bäst). sen var det dags att bege sig till kyrkan, det var en trevlig stund med en kunnig och helt amazing präst. vi blev tagna av stunden medans våra magar kurrade efter godis. som tur så gick vi förbi paletten på vägen tillbaka och köpte välförtjänta snacks +vi fick våra mobiler vilket vi uppskattade (speciellt GB). när det var dags för middag blev alla helt galna när vi såg pannkakor på bordet. under middagen blev det alluminium bollsfight med två arga föräldrar där det till slut utdelades FA till någon som börjar på O och slutar med scar… 

På lektionen efter fick vi lära oss massa olika symboler. Det var svårt men bättre än igår. lektionen bjöd även på sudoku och sen blev det saft!!!! Det bjöds på chokladbollar men de som hade otur fick en liten överraskning… (förgiftade bollar typ) efter lektionen var det kyrkospel där det lektes lekar och alla kunde visa upp sina riktigt dramatiska skådespeleri. Det tyckte vi var riktigt skojigt! 

Efter det fick vi riktigt smarrig kvällsmat, men sen var det dags för via dolorosa. Det tyckte vi var viktigt och bra! Det tog sin tid och då var det dags för completorium, vilket var riktigt trevligt. Nu bjuds det på kvällsfika vilket är gott och snart är det dags för godnattkramar vilket vi alla ser fram emot!!! Efter det så ska vi få en riktigt god natts sömn.

Ha en fortsatt trevlig dag, puss och hej från Fanny, Annie och Bruno

Shout out till Elmuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!