Torsdag 6 april 2023

Lite fel ordning på dagarna men bättre än ingenting 🙂

(Läs på dalmål för en bättre upplevelse) Nu undrar ni vad vi gjorde denna underbara
skärtorsdag: jo- det ska vi berätta. Vi vaknade av att några AL:are sjöng en jättedålig remix av Emil i Lönneberga. Efter frukosten hade vi en städtävling med hemligt resultat, sen hade vi två jättelååånga lektioner som var jätteintressanta för att vi pratade om olika dagar runt påsken. Till middag fick vi Chili con carne med ris, och enligt Foppa var det den BÄSTA CHILI CON CARNEN NÅGONSIN! Modern fyllde år också så det blev tårta och saft som fika. Efter kvällsmaten var det olympiad och sen lekte vi Hi Ha Hoo och musik-memory och åt kvällsfika extra tidigt. Sen hade vi mässa i kapellet då vi fick nattvard, vilket var jättegott (tycker vissa). Efter det var det supersent så vi hade God natt-kramar men ingen sång. Vi tyckte God natt-kramarna var jättemysiga.

Puss och kram alla föräldrar!
Vänliga hälsningar från Hilja, Quigley och Bollnäs
De som faktiskt skrev bloggen var Miranda, Sixten och liteeeeeeee Kanins