Söndag 9 juli 2023

Hej bloggis!!!!! Välkomna till en ny dag på denna fantastiska sjukdomsgård. Det börjar med att vi får SOVMORGON i hela 45 minuter innan vi får en väckning där vi blev täckta av vaselin i ansiktet och simba låten spelas. När man trodde man blivit lämnad i fred kommer Lukas med värsta röjarmusiken och torterar hans offer. Det är som vanligt morgonbön med allas ljuva morgonstämmor och efter det bjuds det på smarrig frukost med Alice och Pippis oboy special. Vi beger oss därefter mot Sundborns IP där en tuff fotbollsmatch utspelas mellan Inga AL utan L och Bästa DK23. Annie gör det stora misstaget att följa med som dödssjuk och fick senare bli sängliggandes resten av dagen. Alice och Pippi springer sedan i full fart mot badet före alla cyklister och alla tar varsitt svalkande dopp i Sundbornsån med diarrébotten. Det bjöds på en del magplask. På tillbaka vägen hem var en del smarta och tog en smidig genväg genom Sundborns mörka skogar medan andra hamnade långt efter. Väl hemma låg vi efter i vårt tidsschema och fick snabba oss igenom middagsbönen i kapellet för att sedan proppa i oss potätbullar med lingonsölt. Efter maten hade vi FAFNU efter en spaningsnatt av ledarna (de spionerade på oss och hörde varenda ord). Vissa fick rensa den oändligt stökiga cykelboden (bland annat Annie som låg död på golvet och hennes två väninnor) Vi fick även en efterlängtad mobiltid på typ två sekunder innan de lämnades in (eller?) och det var dags för kyrkospel då vissa övade på sånger i kapellet och andra dansade eller rapade. Annie låg som vanligt vid det här laget i sin dödsbädd samtidigt som Sixten och Jacob. Efter kyrkospel hade vi fritid i vanlig ordning och GB och Alice befann sig som vanligt vid volleybollplanen och under tiden från lunch tills dess hade AL både lämnat och tillkommit. Vid detta laget vet ni nog att efter fritid kommer kvällsmat där vi för första gången på för länge fick äta djur. Efter kvällsmat kom KVÄLLSAKTIVITET och även nu låg Annie död medan alla andra övade samarbete och teamwork i grupper. Efter kvällsaktiviteten hade vi completorium med hostningar, skratt och musiker. Nu sitter vi och käkar kvällsmat, medan Ingmar rapar och vissa känner sig klara för att sedan sätta igång med en ny aktivitet. Nu väntas godnattkramar och sedan sovdags!!!

PS, sundbornssyndrom är p g, rädda er som kan!!

Bästa hälsningar av Pippi, Annie och Alice <33333