Lördag 8 juli 2023

Hej allihopa!!!!!!!!!!!! Välkomna till bloggen som Fanny, Pelle och Andreas skriver!

Vi blev väckta så tidigt som kl 08 på morgonen ): Efter den brutala väckningen var det dags för morgonbön ute i solen/regnet. Sedan var det kyrkospel där vi delade upp oss i olika grupper. En var full av folk som skulle sjunga (bland annat Andreas), en annan grupp gjorde en liten koreografi (sh Henrik, Johannes och Cummin)och den tredje skapade en episk rap. Vi passade även på att ta en riktigt bra fika. Efter kyrkospel var det middagsbön, sen middag, som bestod av riktigt god tomatsoppa och vitlöksbröd!!!!! Efter den underbara måltiden så var det härlig fritid var många tog ett dopp, gick till paletten eller spelade volleyboll. De roliga måste ju dock ta slut någon gång och det var plötsligt dags för lektion som hade special guest Emma! Där lärde vi oss massor om Jesus och klämde in en till fika. Lektionen tog sedan slut och det var dags för kvällsmat-restfest!!!!! Riktigt gott faktiskt. Sedan var det dags för kvällsaktivitet. Olympiaden bjöd idag på att cykla långsamt tävling, vilket var lättare för vissa än andra. Nyss har vi haft completorium, Pelle lyckades tom ramla i trappan på vägen ner. Just nu har vi kvällsfika, där en anonym person kanske råkade spilla sin te över Pelle. Snart är det dags för godnattkramar så vi säger tack och hej!

Sh till Hilja puss

Vattenkrig

Olympiad: Cykla långsamt