Lördag 15 juli 2023

Yo yo läsare välkomna till en ny blogg med Simon, Jacob och Fanny!!!!!!!

Dagen började med att vi blev öron döva av en aggressiv högtalare som trycktes upp i öronen på oss alla. Sen så var det morgonbön och följdes med en vanlig frukost. Efter frukost så startade den heliga städtävlingen. Efter de så fick vi tyvärr säga adjö till några fina ALare som skulle dra hem. Sen så kom Kajsa och Klase som sedan höll dagens första lektion. Under lektionen så somnade ungefär alla DKare som gjorde fina Kajsa väldigt arg och besviken ): efter lektionen så var de middag med väldigt goda pannkakor med sylt. Efter middagen så fick nästan alla DK tjejer och typ två killar fafnu. Efter det var det återigen dags för lektion… Där lärde vi oss något mycket intressant. Sedan var det plötsligt dags för kvällsmat. Det bjöds på en version av Shepherd’s pie? Riktigt gott var det i alla fall. Kvällsaktiviteten var verkstad där vi med temat Disney-filmer gjorde en egen mässa. Vi alla delades upp i grupper med olika uppgifter om tex skriva predikan, baka oblat och massa mer. Det var riktigt kul och mässan blev väldigt lyckad. Nu är det kvällsfika och snart är det dags för godnattkramar!!!!

Tack för att ni läst dagens fina blogg och vi hoppas alla läsare får en riktigt bra dag/kväll!!!!!!