Fredag 14 juli 2023

Hej hej bloggen, Jag, Annie, bruno och Jojjo Siwa sitter i DK matsalen och äter gott aliciebröd med Elma som emotional support. Dagen började med en väcknig av al Frans och Kasper med en mycket vacker sång (vi alla har öroncancer numera). Efter det skedde inget utöver det vanliga, god frukost och slöa kids. Seeeen var det dags för lektion, paus med kex och saft (dagisbarn???) och sedan middagsbön.. Efter bönen samlades vi i tältet för att äta lunch, potatisbullar som var FETT GOTT!!!!!!!!! 

Med mat i magen var det äntligen dags för en efterlängdad fritid och för den första gången i Dalarnas världshistoria lyckades varenda DK klara sig utan fafnu och bege sig till paletten. När fritiden var slut hade vi kyrkospel, då övade vi repliker, sånger och mack dansen. 

Kvällsmat wohoo, gulasch med vitlöksbröd (alla dog på plats för det var gudomligt gott)

efter maten var det äntligen dags för BRÄNNBOLL!!!!!!!! AL mot DK. Vi begav oss mot planen taggade som bara den och strax efter vi kom fram var matchen igång. Det var intensivt och väldigt jämnt, många lyor och bra slag men Pippis vinnargest var oslagbar. Rondat flickis flickis flickis salto på mark!!!!!!!!! trots att vi var väääldigt mycket bättre och domaren behöver glasögon så tog tyväär AL hem det denna gång. När vi kom tillbaka hade vi completorium och godnattkramar, sedan var det släckt på vinden och AL kom och sjöng. 

Efter de hade lämnat var vi nu strandsatta tjejer och killar i varsitt rum med mamma och pappa och skulle köra komplimangsleken. Komplimangsleken är pretty much vad det låter som, alla i rummet ska ge var och än en komplimang, det var väldigt mysigt och man blev glad. Efter det släcktes lampan och resten är historia…

hejdå från gretA, ani, bröno o jOHO