Måndag 17 juli 2023

Hello bloggen 

Vi blev väckta som vanligt av kastrullock eller något, alla var för trötta av någon outgrundlig anledning… sedan hade vi morgonbön och efter det hade vi som vanligt en såååå god frukost.

Efter frukosten hade vi kyrkospel där vi övade på våra scener och sen gjorde vi också rekvisita. Efter kyrkospelet hade vi fika och sedan fortsatte vi med kyrkospelet i kapellet då vi sjöng sånger. Sen hade en grupp midddagsbön i kapellet och det var mysigt. Efter middagsbön kommer middag som ni säkert vet vid det här laget och då åt vi riktigt god pyttipanna (utan lingonsylt dock vilket GB var arg över). Sen hade vi fritid!!!! Och många åkte då till paletten och fyllde på sitt lager med fettomat. Det började regna jättemycket då som det gjort typ varje dag än så länge. Efter fritiden samlades alla DK ute på gården och så begav vi oss till kyrkan där vi övade kyrkospel. Vi fick inte säga några repliker men vi övade dans och hur vi skulle stå och så. Det fanns choklad i små burkar där. Efter kyrkan cyklade vi hem igen och började mysafton. Vi åt en tvårätters kvällsmat med först köttbullar och pasta och sedan glass med maränger. Pastan var lite vattnig men annars var det 10/10. Efter kvällsmaten samlades alla uppe på vinden med täcken, kuddar och madrasser och la sig bekvämt och ledarna spelade musik och pratade om massa saker. Därefter gick vi ner och hade completorium och sedan ringde klockan för kvällsfika och här sitter vi nu och skriver utanför lärarrummet. Hoppas alla där hemma har det gött för det har vi . nu ska vi ha godnattkramar sov så gott och ha det så bra puss o kram från alice, GB och Sixten.

Finklädda konfirmander och AL inför mysmiddag