Tisdag 18 juli 2023

Tjena bloggen, idag blev vi väckta med John Cena.Till morgonbön bjöds det på spex i form av mamma-mia och barbershopkör.. Sedan blev det en otroligt näringsrik frukost vid 9-tiden, som vanligt med den utan tvekan, sämsta bland-juicen hittills (5/10). Vid den traditionella städtävlingen bjöds det återigen på spex, alltifrån minigolf till skräckhistorier. När klockan ringde för tredje gången så var det dags för lektion (3/10)(känga till Birger Robach). Idag renskrev vi talen som vi tidigare skrivit, som dessutom ska framföras på konfan framöver (otroligt taggade). Dagen fortsatte i tur och ordning och vid denna tidpunkt väntade förmiddagsfika, det blev i vanlig ordning saft, banan och kex innan vi begav oss tillbaka till vinden och den legendariska lektionsbänken. Vid lunchtiden ringde kapell-klockan och på schemat väntades middag, och middagsön, middagen idag var en vegetarisk falafel-taco(?).

Som tur var fick ingen konfirmand eller AL fafnu denna natt då det varit absolut-sova-natt, därav väntade en lång fritid för oss! Efter detta tog vi på oss hjälmarna och cyklade ner till byn och till Sundborn kyrka- för att repa vårt kyrkospel inför fredagen, det gick super trots att vi inte hade med oss några manus i hand. Senare mot middagstiden cyklade vi hem igen och hade en avslutande olympiad gren som idag bestod av Kalle-kaos. Det blev en svettig match i form av spring, letande och stångandes lagen emellan. Tyvärr stod ledarlaget för vinsten men glada var vi ändå. Nu har vi precis haft ett completorium men fin musik och tända ljus tillsammans med lite inre tystnad för en gångs skull. I detta nu har vi ätit kvällsfika och framför oss väntas godnattkramar, ytterligare lite sång och liite sömn 🙂

Henrik, Al Idol Emil, Benjamin, Biggie och so t bästa Elma och Hilja som var med och emotional supportade oss.