Lördag 30 september 2023

Idag väcktes vi av den klassiska väckningen..FIGHT CLUB!!!! 30 min för sent..typiskt AL men vi klagar inte på sovmorgon!

Efter en del degande i sängen så var det dags för helgens första morgonbön, mycket trevligt. Frukost!! Den efterlängtade gröten slevades upp med måtta och alla blev mätta och belåtna. Efter en lång tid ihop är vi faktiskt inte konfirmander mera, vi är ALare! pga det fick vi prova på lite AL arbete (dvs dra stockar över hela gården). Efter mycket slit var det lunch…pasta med korvgryta???gott iaf. Sedan var det dags för den årliga tipspromenaden, frågorna kan jämföras med algebra för högskolan (dvs obegripliga). Lilla julafton!!!! och även kläd auktion där bortglömda kläder lämnades tillbaka.

Middagsbönen var sig lik och middagen var mycket god (synpunkt-potatisen var al dente). Och sedan…(trumvirvel) TROSVANDRING!!!! Nu har vi precis ätit kvällsfika (det fantastiska grötbrödet) och väntar på att klockan ska ringa för godnattkramar. Sedan är det nattning och sovdags (host host)..

-Henrik

Trosvandring

En favorit: tidningsleken

Ett sista mysigt completorium för i år