Fredag 21 juli 2023

Idag hade vi så fullt upp med kyrkospelet att det inte blev något bloggskrivande men här kommer istället en hälsning till DK23 från era kyrkisar <3

Ja hörni, nu har det gått några dagar sedan vi lämnade gården och för många känns det nog lite tomt och konstigt. Vi har liksom varit tillsammans i tre veckor med fullspäckat schema och så plötsligt är vi tillbaka i vardagen. Det kan också vara svårt att förklara för nära och kära allt som hänt, men så är det. Försök nu bara se tillbaka på lägret med glädje och minnas alla bra stunder så ska ni se att efterträffen är igång snabbare än ni anar. 

I det här inlägget tänkte vi se tillbaka på hela processen med kyrkospelet, för hur bra blev det inte!? NI VAR HELT FANTASTISKA!! Tror inte det finns tillräckligt med ord för att förklara hur stolta vi är över er!!! Kan säga att det fälldes en och annan tår när ni sjöng och hjärtat var fyllt med ren och skär glädje varje sekund ni stod där på scenen.

Och vilken resa vi haft, tänk när vi sågs för första gången den kalla novemberhelgen på förträffen. Allt var nytt och en viss nervositet men också nyfikenhet fanns i luften. Vi lekte massa lära-känna lekar och annat kul och snabbt växte ni som grupp, och redan då kände vi att här finns potential!! Månaderna gick och vi var nu framme vid påsken där vi började med dramaövningar. Redan då kom ni på den fantastiska idén om en road trip! Sen kom till slut sommaren och vi körde igång direkt med att skriva scener, repliker och musik. Det skapades dans och rekvisita och helt plötsligt var vi redo att dela ut manus och roller. Oj vad ni var duktiga när vi övade scener, många av er kunde inte alls era repliker en dag och så nästa dag när vi skulle köra igen så kunde ni dem utantill, så imponerande! Vi är som sagt så extremt stolta över er, både som skådisar och som individer med stora fina hjärtan.

Oliver, shit vilken glädje och energi du spred på scenen och du antog Hippierollen med bravur!!

GB, du gjorde rollen som AL så bra, och hallå hur duktig var du inte på att sjunga?! trots att rösten typ gav upp så stod du där ändå och så bra det blev!!

Alice, asså wow vad du briljerade, du stod på scen, sjöng och spelade cello nästan på samma gång. Grymt jobbat!!

Pippi, Agata passade dig perfekt men vi får heller inte glömma den coola italienare du var, hur ballt att du stod där inför alla och lade värsta barsen!!

Oscar, vilket engagemang du har visat under passen och rollen som AL blev ju super!! Och oj vad fint det blev när ni sjöng på Visa vid Vindens ängar!!

Benjamin, sjukt cool evangelist var du, man märkte verkligen av din glädje på scenen och även du bjöd på såå fin sång till Visa vid Vindens!! 

Tompa, shit vad grym du var som Dany och såå kul att du tog initiativ för att några av er boys skulle sjunga gruppsolo för det blev ju  sjukt bra!! Snyggt lirat med guran också!!!

Freddie, ännu en evangelist som var toppen på scen och dessutom sjöng så fint på de två sololåtarna!!

Cummin, hitta någon med mer glädje än dig, superkul att du hoppade på att koreografera dansen till Roy och Roger som blev succé för att inte tala om din roll som Cameron!!

Miranda, när du hittade prästkåpan i kyrkan visste vi att detta skulle bli så bra. Du spelade så fint på scen i båda dina roller med sådan närvaro och wow vilka toner du tog på We are the World, magiskt!!

Annie, Agata tog du dig an på ett helt fantastiskt sätt – ”japp det är punka” är en line man sent kommer glömma. Och hallå så fint sjunget i sololåtarna!!

Greta, du sjöng inte bara superfint på gruppsolot, utan rollen som Cameron var också helt perfekt för dig!! 

Fanny, rapsoljashonungshink vad du ägde scenen som vår käre Bosse!! En riktig sköning som verkligen bjöd på sig själv och skapade magi!!

Bruno, vilken cool banan vi har här!! Riktigt bra jobbat som Hippie som dessutom då och då hoppade in i bandet och i sologruppen på We are the World och levererade fin musik för örat!! 

Sixten, vår käre evangelist Johannes, så cool i kepan och glajjorna och en otrolig  toppeninsats på scen!!

Simon, du var helt fenomenal som Hippie och du fick verkligen med dig publiken!! Även du sjöng så fint på Visa vid vindens!!

Johannes, redan i påskas fattade vi att detta är en grabb som njuter av att vara på scen. Sjukt bra spelat som Dany och evangelist och vilka bars du levererade på Roadtrip!!

Alfred, men tjong i medaljongen vilken insats!! Du bjöd verkligen på dig själv och man såg att du hade riktigt kul. Och asså din ”Where is my moshi moshi hug?” (eller hur du nu sa det, du sa det ju såklart mycket bättre)blev ju klockren!!

Pelle, vår coole Jesus, oj vad det blev en uppförsbacke sista dagarna där rösten helt la av men när det väl var allvar så stod du där och löste allt helt perfekt!! Din entré från predikstolen blev ju dunder och fin sång på vindens!!

Olof, trots att du fick lite mindre tid än de andra att öva så bara levererade du helt fantastiskt i rollen som Roy och även dansen där du stod längst fram och briljerade för att inte tala om sången på Visa vid vindens!!

Henrik, vilken entré du gjorde från publiken och rollen som Roger var som gjord för dig, där du också tog så fint ansvar i att skapa dansen till Macken!! 

Folke, hitta coolare italienare än dig och Pippi!! Wow vad du gick all in för rollen och ägde scenen på ett magiskt sätt, inte minst din rap som var helt fenomenal!! 

Andreas, en riktig glädjespridare som spelade Cameron med sådan trygghet, dessutom sjöng du också otroligt fint i gruppsolot på We are the World!!

Hjalmar, den bästa i hela italiano, ja det är du verkligen!! Man blir så taggad på att få smaka din pizza!! Skämt och sido. Du antog dig rollen som pizzabagaren helt fantastiskt och grymt sjunget på visa vid vindens!!

Jacob, vår bäste musiker som spelade såå fint på flera av låtarna, så imponerande!!! Dessutom grymt jobbat i rollen som AL!!

Emil, mannen – är en replik som man aldrig glömmer för gud vad bra du var som Bosse, och dessutom sjöng så otroligt fint i gruppsolot på We are the World!!

Detta är bara några av sakerna som vi tycker ni gjort så otroligt bra!! Det har också varit så kul att se er vara engagerade under kvällsaktiviteter och speciellt olympiaden, vilken kämparglöd ni har!

Vi vill också passa på att göra en shoutout och tacka vår kära Amanda som var med oss till en början och vår underbara Harald som funnits vid vår sida och skött allt arbete med musiken på ett helt makalöst sätt.

Benim och benim kunde inte vara stoltare!!!

Världens största kramar från era kyrkisar Erik och Klara, vi ses snart!! <3