Torsdag 28 mars 2024

Dagen startade på bästa sätt med väckning från våra älskade AL. Sen hade vi morgonbön, efter det hade vi en god och mättande frukost. Efter den goda frukosten hade vi lektion om påsken yippie!

Mitt i lektionen fick vi fika, sen lektionerna hade vi middagsbön. Följd av middag som var pasta och köttfärssås, efter middagen hade vi brandövning som vi var jättebra på, vi kom ut ur huset jättesnabbt. Vi lärde oss lite olika låtar i pärmen. Sen hade vi skärtorsdagsmässa, sen var det lekar på vinden. Vi fick lära oss lite nya lekar och det var jättekul! Efter det hade vi lite fritid, vi hängde och lärde känna varandra bättre. Kvällsmat åt vi currygryta med ris som var jättegott! Vi hade en kvällsaktivitet som var första grenen av årets olympiaden, vi fick välja lagnamn och tävla i gren. Vi hade completorium som var jättemysigt.  

Puss och kram ha det så bra! 

Elizabeth, Kim, Deniz med hjälp av vår älskade AL Fanny!

Tidningsleken

Årets Olympiad: Layed Back Grisch-kampen
Första grenen: Land och stad!