Fredag 29 mars 2024

Hej bloggen!

Idag blev vi väckta en kvart senare av mamma Klara. Vi började dagen med att äta en god frukost för att sedan göra oss iordning för dagen. När vi hade gjort iordning oss städade vi våra rum och sedan gick vi till kyrkan för att gå på högmässa på långfredagen. Kyrkan bjöd på massa psalmer och böner. När gudstjänsten var klar gick vi till Paletten och köpte välbehövligt godis mm. Vi gick tillbaka i våra olympiad grupper. När vi kom tillbaka från Paletten hade vi fritid fram till middag. Det serverades potatisbullar till middag. 

Efter middagen hade vi en väldigt rolig lektion! När lektionen var klar åt vi kärleksmums till fika. Efteråt hade vi kyrkospel med Spåls och Millan där vi tränade på inlevelse. Efteråt hade vi fri lek. Sen blev det kvällsmat och det serverades lax-pasta. Efter kvällsmaten delades vi in i grupper för att göra via dolorosa. Det är när man går omkring och pratar om bilder baserade på mobbningsscenarion.

Efter det hade vi comp. När vi kom tillbaka från kapellet var det kvällsfika där det blev gröt mackor.

//Pärlan, Petter, Smilla

Lektion med lägerledare Birger

Via Dolorosa