Söndag 31 mars 2024

Hej! Idag blev vi väckt klockan 8.00 och som vanligt fick vi tid att göra oss i ordning till morgonbönen i kapellet. Därefter åt vi en god frukost och fick tid att städa rummen och fixa oss ännu extra innan vi gick till kyrkan. Vi hade det mysigt och vi hjälpte dem i kyrkan med sång och att bära olika saker till altaret. Vi fick sedan stanna på paletten och köpa lite vad vi kände för (GODIS). Lektion hade vi efter kyrkan och denna gång inte lika lång som igår. Vi förberedde sedan spex och städade inför städtävlingen. Vi åt pyttipanna till middag och resten av dagen lekte vi, vilade, hade olika teaterscener på kyrkospelet, åt fika mellan det och hade det bra. Till kvällsmat åt vi korv stroganoff med ris och fick blåbärspaj till efterrätt. På kvällen hade vi trosvandring då vi blev ledda av AL:arna när vi hade ögonbindel på, lite läskigt men kul. Vi fick t.ex. bära ett kors, lukta på kryddor, gå runt mellan husen och allt skulle representera Jesus sista vandring. Dagen avrundades med kapellmys och fika. 

// Maja, Aina och Henry

Kyrkospel

Linus kör känslobilen… men han håller på att somna!!!

Mässa i Sundbornskyrka
Trosvandring