Lördag 30 mars 2024

Runt åtta på morgonen blev vi väckta av AL:arna med högljudd musik på högtalaren som de sjöng till. Sedan duschade nästan alla konfirmander för att göra sig fin till påsksupén som vi skulle äta senare på kvällen. Därefter ringde klockan för morgonbön i kapellet som alla var taggade till, då vi sjöng fina sånger. Efter morgonbönen var det dags för frukost som var gröt med lingonsylt, fil och flingor och smörgås med pålägg. Av nattens misslyckade uppekväll så var det dags för konsekvenserna som är fafnu, då vi starkt fick bära ut alla möbler inför sommaren. Pågrund av detta så var det väldigt underhållande för de som sov natten ut. För att vara första fafnu för året så jobbade både AL:arna och konfirmanderna mycket bra. Spännande nog var det annorlunda utdelningar av bordsplaceringarna till middagen. DET BLEV RESTFEST!!!!!! När alla var mätta och nöjda så var det dags för tipspromenad, MEN då insåg ledarna att någons spegel i tjejduschen hade gått sönder då tre tappra AL:are ställde upp för att hjälpa till. Tipspromenaden kunde sedan starta runt Sundborn och de sex lagen kunde sakta börja gå. Frågorna handlade om sundbornsgården och kristendomen, även andra kluriga frågor som ledarna kommit på. Vi kom tillbaka till en strålande sol som vi fick njuta av tills kyrkospelsövningen skulle börja och när den väl gjorde det så började vi med att leka en roligt lek som kallas för “Hi Ha Ho”. Sedan så var det dags för den otroligt goda påsksupén. Efter det så var det dags för några lekar innan vi skulle leka några lekar och sen var det completorium.

Många Sundborns-kramar från Oskar, Elsa och Sara

Premiär för FAFNU

Tipspromenad!

Dagens födelsedagsbarn Linus firades med tårta!

Påsksupé