Måndagen den 7 juli 2014

Tjena läsare!
Idag blev vi väckta tidigt för vi skulle till Falun.
Vi cyklade i en väldans värme och det var extremt backigt så det blev väldigt jobbigt. Vid första vätskepausen drack vi kallt vatten och det var många som insåg att det skulle vara varmt hela vägen så många tog av sig sina tröjor.
Vi cyklade på och vid andra vätskepausen hände en olycka. Mathilda ramlade och skrapade upp knät och händerna så hon fick då åka bil resten av vägen. Men därifrån kunde man rulla ned till Falun.
Vi spelade sen minigolf vid Lungnet. När vi var klara cyklade vi till pizzerian och åt lunch. Därefter gick vi till gruvan och det var svalt och skönt i gruvan men vissa tyckte det var kallt. Det var intressant och läskigt. Hemvägen var mycket jobbigare i början men efter kullen kunde man rulla hem därifrån.

// Peter (Natasha)

v2d1 1
Minigolf på Lugnet

v2d1 2 v2d1 3 v2d1 4 v2d1 5