Påskdagen den 27 mars 2005

Idag har det varit en rolig dag. Vi hade först en trevlig morgonbön med militärtema. Sen gick vi till kyrkan och gladdes åt Kristi uppståndelse. Utanför kyrkan fick vi påskliljor av prästen, dom var fina och gula.

När vi kom tillbaka till SBG hade vi middagsbön, den var också lite speciell för vi fick en sten som vi skulle lägga alla våra sorger i när vi gick ut. Vi åt falukorv och potatismos. Det var jättegott, tack Sunne!

Eftermiddagen ägnade vi åt kyrkospelsövning och lektioner, alla var nog lite trötta efter nattens bravader men det funkade ganska bra ändå. 

På kvällen hade vi en trosvandring, det var väldigt mysigt och spännande. Vi hade ögonbindel och en person som ledde oss runt till olika stationer. Där fick vi använda alla våra sinnen för att prova på olika saker med anknytning till påsken.

God natt, nu ska vi kramas.

Erik Gelderman, Sofia Zettermark, Britta Fenger-Krog och Jonatan Reyier.

På väg till kyrkan
Oskar, Jakob, Mattias, Niklas och Emil har fått påskliljor i kyrkan
Början av trosvandringen
Slutet på samma trosvandring
Husmor Sunne och drängbasarna Gustaf och Christian