Fredagen den 6 juli 2018

Hej alla kära päron!

Idag har varit en speciell dag. Vi vaknade kl 10…. Feeeetttt chilllllll!!!!! Idag fick vi göra både morgonbön och frukost själva vilket var supermysigt! Därefter var det dags för en välorganiserad tipspromenad. Vid första stoppet mötte vi en sjungande Birger som lyfte sten. Sickkeeeeen pudding! Och puddingen själv livade verkligen upp stämningen under tipspromenaden som var lång. En grupp gick fel och hamnade på flera loppisar och kom hem med både hårfönar och radioapparater. En annan samlade skräp längs vägen för att klä ut sig och en tredje sjöng låten ”travelling” under sin resa. Förresten var det absolut sovnatt. Detta innebär att man måste sova hela natten, annars blir man hemskickad, vilket gjorde att folk ändå var relativt pigga idag. Till lunch åt vi pastasallad. Det var riktigt smaskigt. När vi kom hem från promenaden var vi väldigt svettiga så vi hoppade in i duscharna. Vi åt sedan hamburgare till middag vilket var GUDOMLIGT! När alla blivit mätta fick vi världens skönaste massage. Så nu är vi superavslappnade och lite trötta igen. Nu har vi precis käkat kvällsfika och ska sova (; pahahahhaah schhhh säg inte till nån men nu ska vi ha feeest med alla myggor.

See you later alligator. Pusselipuss å kram vi vet att ni saknar oss.

Hare bäst// Line, Märta och Felix