Lördagen den 7 juli 2018

Hej! Idag väcktes vi av Sverige-supporters som skrek. Efter väckningen var det kapell som var supermysigt som vanligt, morgonbönen gjorde några al:are som handlade om att älska sig själv vilket gjorde många ögon blöta. Sedan frukost och fafnu/fa utdelning (vi hoppas att ni vid det här laget vet vad det innebär). Sedan hade vi lektion där vi diskuterade godhet och ondska. Efter lektion, middagsbön och middag så hade vi kyrkospel då vi bytte i schemat pga Sverigematchen. Vi kommer verkligen framåt gällande kyrkospelet och längtar till vi får visa upp våra bra ideér. Sedan var det ju då Sverigematchen som gick som det gick, stämningen efter var dålig men vi på Sundbornsgården gör alltid varandra glada igen. Under Sverigematchen fick vi hembakta kanelbullar och saft. Sedan var det kvällsmat och det var pastasallad, kanske ingen höjdare men vi fick i alla fall mat. Sedan hade vi kvällsaktivitet, volleyboll på volleybollplanen och bokstavsleken som gå ut på att hitta ett föremål från varje bokstav i alfabetet i våra olympiad-lag. Efter det blev stämningen ännu bättre och Irma blev även kompis med katten (hon ville att vi skulle skriva det). Den jobbiga mjau:ande katten som de är blandade åsikter om.

Tack och hej leverpastej, vi gjorde det kortfattat för vi har det så mysigt och vi vill inte spendera vår tid framför en dator när det finns så mycket annat och göra 🙂

Julia, Wilma, Alice

Samling för olympiad
Ledarlaget är taggat. Som alltid!
ABC-tävlingen!
Volleyboll på vår mysiga plan.