Lördagen den 14 juli 2018

Tjenixen bloggixen!

Idag blev vi väckta av det ljuva lätet AV EN TROMBON! När vi skulle sova, alltså igår natt, kom våra vackra AL och sjöng en fin men lång (runt typ 50 min) visa för oss. Det tog ett tag innan alla fattade att våra kära AL inte skulle gå förs alla i rummet sov. Detta tyckte sälen va väldigt roligt så precis när dem blev klara så satte han sig upp och skrattade så att dem var tvungna att somna om.

Efter väckningen så var vissa rum snabbt uppe för att förbereda städ-tävlings-spurten. Pig var trötta men en bestämd Ebba drog upp alla inför bröllopsfixet. Jajjamän, ni läste rätt! Städtävlingen avslutades med ett pampigt bröllop och nu är mamma och pappa lyckligt gifta. Kines har lett hela veckan men tvisten kom och pig tog hem segern!

Lektionen följde tätt inpå där vi pratade om spännande men lite jobbiga saker som tex dödshjälp. Det blev många bra disskusioner.

Sen var det middagsbön och allt var baklänges. Temat var tid.

Till middag blev det TACOS och alla blev så glada. På kvällen hade vi verkstadsmässa

Hälften av predikogruppen
Förbönsgruppen.
Frälsarkransgruppen
Vingruppen provar sin produkt.
Möbleringsgruppen fixade till kapellet inför verkstadsmässan.