Söndagen den 15 juli 2018

(Jag har alltså tappat två konfirmander på vägen till blogg-datorn, så jag tar hjälp av min kära kollega och kusin Arvid Swedrup) Edit: Lulu anslöt sig och blev bloggassistent på distans.

Idag blev vi väckta av Oskar och Arvid, som med fiolspel och mjuka godmorgon-fraser klappade oss på våra små huvuden så att vi vaknade. Istället för att ha morgonbön som vanligt efter våra dragna 45 minuter så körde vi direkt på lite frukost. Efter den så blev det städtävling + lite röjning på vinden eftersom att vi skulle ha Söndagens gudstjänst här på gården. Yttre tionde verkar ha steppat upp sitt game, och gick från att ha en stadig etta till en skinande 4 och en halva. (Dagens uppenbarelse).

Gudstjänsten som var otroligt berikande och berörande pågick inte så länge då nattvarden inte var inkluderad på agendan. Birger och Kajsa hade en fenomenal predikan och psalmerna var mycket fina. Kyrkkaffet/kyrkteet/kyrkfikat smakade som himmelen den själv och mättade våra magar.

Resten av dagen var fylld med bad, paletten-inköp samt segervrål från vår alldeles egna fransman Tristan vars lycka var överväldigad när Frankrike satte sitt fjärde mål i VM och kirrade guldet. Kvällsmaten åts alltså uppe på vinden framför filmduken, allt för att inte missa segergesterna.

Gården har även lämnats av några ledare med också fyllts på med några nya AL. Trevligt med omväxling!

Kvällsbönen var inget special, lika mysig som vanligt. Nu njuter vi av vårat sista mål för dagen för att slippa hungern inatt. Självklart blir det sovning för varenda en 😀 (Jag, the one and only fafnu-queen som kan få till både dubbel och frippel fafnus hoppas på att något från ovan skonar mig)

Arvid vill hälsa till sin flickvän som han har på distans. Så lång sistans att hon finns i framtiden. Jag vill hälsa till min familj och speciellt min gravida katt. Lulu som för första gången inflikade vill hälsa till sin syster.

Tack alla dagens läsare, hoppas ni uppskattade dagens statusuppdatering från Sundbornsgården<3 Hyr gärna in mig som just DIN personliga bloggerska så ska du se att ditt liv kommer att bli lika glansigt och fafnu-fyllt som mitt!

Au revoir! (grattis frankrike)

/Kusinerna Swedrup +lulu

Gudstjänst utanför härbret på Sundbornsgårdens dag.

Kyrkkaffe
Cykla långsamttävling
Ledargänget
Kusinerna Tumba och Kajsa
Kajsas fighting face
Agnes är taggad