Lördagen den 6 juli 2019

Tja tja bloggen.

Idag hade vi en rolig och händelserik dag. Vi började med morgonbön som var riktigt myspys som vanligt. Under natten hade det även skrivits protokoll så det lästes upp på frukosten. Vi hade lektion där vi pratade om skapelseberättelsen och hur vi väljer att tolka den. Mitt i lektionen skulle vi gå ut och göra en samarbetsövning och då anföll AL oss, årets första vattenkrig var officiellt påbörjat. Ärligt talat var AL inte så bra.

Till middag blev det köttbullar IKEA style, riktigt naaaajs. Under eftermiddagen hade många fafnu. På kyrkospelet fyllde vi ut den handling vi skapat och det gick riktigt bra. Vi fick även se några videor ifrån gamla kyrkospel, då såg vi en del kända ansikten så som mamma Lisa och Arvid the one and only. Efter kyrkospelet åt vi kvällsmat, vego lasagne.

Som kvällsaktivitet spelade vi brännboll AL mot DK som DK KROSSADE, AL hade inte en endaste liten chans. Nu har vi haft completorium där Oscar läste upp olika ordspråk som var lite skoj. Nu har vi fikat och sitter och skriver det.

Maja, Emil, Johanna Emma A