Söndagen den 7 juli 2019

Tjolahopp!

Dagen började med att AL väckte oss genom skriksång. Låten var ”Vem är kungen i djungeln” därefter satsade vi järnet på städtävlingen och planerade spex. Klockan ringde för morgonbön och alla skyndade till kapellet, vissa mer trötta än andra beroende på nattens aktiviteter… Efter morgonbönen var det dags för dagens första måltid, frukost. När gröten och bröden låg i våra magar gjorde sig alla redo för att gå till kyrkan. Prästen vi hade var AL-Ellens morfar och han fokuserade mycket på oss konfirmander eftersom även han konfirmerats här på Sundbornsgården. Efter mässan bjöds det på fika som alla glatt mumsade i sig. Sedan begav vi oss tillbaka mot gården. Några av oss tog chansen att besöka den lokala COOP även kallad Paletten.

När vi kom tillbaka till gården var det dags för middag, AL lagade mat medan DK chillade galet. Eftersom vi var i kyrkan på förmiddagen hade vi varken lektion eller middagsbön. Under fritiden hände allt möjligt, de som hade FAFNU slet hårt och några tappra DK hjälpte Lärkan med disken.  Klockan ringde och det var dags för kyrkospelslektion. Först lekte vi en teaterlek som kallas ”bilen” därefter började vi skriva på manuset till vårt kyrkospel.

Nu ringer klockan igen fast denna gång för godnattkramar, zez znart!!!

Peace, Chicken in the Corn and Love

Sigge, Jessica och Lalle

#ÄLSKASBG #WEAREALLINTHISTOGETHER #JESUS #WWJD

Ledarna förklarar kvällens tävling, bokstavsjakten